U17: EfB – Randers Freja FC 4-4

U17-sæsonen sluttede med en sand målfest, da esbjergenserne spillede 4-4 mod Randers Freja FC. Paulsen, Zaar, Lausen og Rejnhold kom på tavlen for EfB’erne.
Esbjergs U17-talenter var lørdag formiddag værter i sæsonens sidste kamp, da Lucenas mandskab krydsede klinger med Randers Freja FC. Kampen var reelt set uden betydning, da ingen af holdene kunne kravle længere op placeringsmæssigt, men det var bestemt ikke til at spore i dagens opgør.
Første halvleg var vi presset i starten, men kom godt ind i kampen og går egentlig til halvleg med en rigtig god følelse.  Vi havde været gode i duellerne og sat vores spil meget bedre op imod slutningen siger U17-træner Jerry Lucena.
EfB gik til pause med en føring på 2-0, men umildbart efter pausen kom Randers på 2-1, og lige netop det mål irriterer Lucena, da holdet netop have snakket om netop den situation, der første til målet ikke måtte opstå. En Randers spiller modtager bolden i mellemrum, hvor han bliver retvendt og kommer ned til afslutning mod langhjørne.
– Generelt er jeg er skuffet overfor vores anden halvleg, hvor især vores forsvarspil var meget udfordret. Vi lukker fire mål ind og det kan vi selvsagt ikke være tilfredse med fortæller U17-træneren.
På trods af den skuffende anden halvleg fik EfB alligevel point ud af kampen. Et indlæg fra venstre blev lagt ind i hovedet på Jeppe Paulsen, der headede bolden på tværs til en helt fri Rejnhold, som på et lidt mystisk hovedstød headede bolden i mål til slutresultatet 4-4.
– Det kendertegner lidt vores sæson, at vi har mødt meget modgang og i stedet har slidt os til pointene siger Jerry Lucena.

20. Aske Thorsen

43’ Andreas Lausen (Magnus Sandfeld)
63’ Carl Christian Tippins (Aske Thorsen)
63’ Denis Catovic (Patrick Tjørnelund)