U17-holdet vandt i Randers efter sen Svendsen-scoring

Esbjerg fB’s U17-hold vandt for anden gang i streg, da angriber Oscar Hall og højreback Oliver Svendsen medvirkede til, at EfB vendte kampen til deres fordel. EfB vandt 2-1 i Randers lørdag eftermiddag.

U17-holdet fra EfB Akademi fik den værst tænkelige start i Randers, da hjemmeholdet scorede efter blot to minutter. EfB fik dog hurtigt udlignet ved Oscar Hall, inden Oliver Svendsen scorede det sejrsgivende mål til 2-1 nær kampens afslutning. EfB vandt for anden kamp i streg.
EfB kom ellers ikke godt ud til kampen i Randers, hvor udtrykket og gnisten manglede i de første minutter af opgøret.
Det udnyttede hjemmeholdet på bedste vis ved at score til 1-0 efter to minutter spillet, da en opspilsfejl sendte en Randers-spiller alene ned mod keeperen.
Målet blev dog et wake up call for EfB, som herefter satte sig på kampen.
Det var derfor ikke ufortjent, at der blot skulle gå få minutter før udligningen faldt.
Oscar Hall, EfB’s forreste mand, eksekverede et hjørnespark fra højreback Oliver Svendsen, da han headede bolden ind bag Randers’ målmand.
Flere scoringer blev det ikke til i kampens første 45 minutter.
Efter pausen fortsatte kampbilledet med EfB som det spilstyrende mandskab.
Udeholdet fra Esbjerg sad godt i presset og skabte flere chancer, men holdet manglede den sidste skarphed inde foran mål.
Randers gjorde ikke meget væsen af sig, og det var EfB som ville de tre point mest.
Det blev da også fortjent til en EfB-scoring og 2-1 kort før tid til stor jubel, da Oliver Svendsen efter et fint angreb til slut kunne prikke bolden ind over stregen tæt under mål.
EfB vandt 2-1 ude over Randers.
– Jeg synes, vi vandt helt fortjent efter endnu en kamp, hvor vi viste den rette vilje, hvis vi streger de første par minutter. Vi er tilfredse med endnu en god præstation og tre point, men vi skal blive bedre til at lukke kampene, for vi havde igen mange chancer, fortæller U17-cheftræner, Jerry Lucena.
U17-holdet spiller næste gang d. 31. oktober ude mod OB.

Randers FC – Esbjerg fB 1-2 (1-1)
2′ 1-0 Dion Veliqi
8′ 1-1 Oscar Hall
82′ 1-2 Oliver Svendsen
18 Oscar Hall
54′ Vinh Van (Nikolai Hillerup)
69′ Christopher Munk (Nikolaj Lund)
77′ Marcus Blicher (Sebastian Larsen)