U17 tabte mod OB

Esbjerg fB U17 formåede ikke at øge stimen uden nederlag, da det ikke blev til point ude mod Odense Boldklub lørdag eftermiddag. Værterne fra OB var skarpest og sejrede sikkert med 5-0.

De to mandskaber startede jævnbyrdigt ud på OB’s anlæg i Ådalen, men de helt store chancer udeblev i den første lille halve time. Herefter blev der dog åbnet op for målscoringen, da hjemmeholdet fik et hjørnespark, som blev styret direkte i mål til 1-0.
Blot minuttet efter stod det 2-0 til odenseanerne. Et indlæg blev sendt mod den bagerste stolpe, hvor en OB-spiller kom først til og pandede læderet ind bag EfB-keeper Jesper Sørensen.
Inden pausen blev det både 3-0 og 4-0 til OB. Kampens tredje mål opstod efter tumult i feltet og til sidst endte bolden i netmaskerne, mens den fjerde scoring blev sparket ind fra kanten af feltet.
Efter pausen dalede intensiteten, hvor OB havde sat sig i cruise-control, mens EfB havde svært ved at kæmpe sig tilbage efter en tung afslutning på første halvleg.
Med et kvarter igen faldt kampens sidste scoring, og det var igen OB med en fuldtræffer. Mere skete der ikke i opgøret, og EfB tabte således med 0-5 i sæsonens sidste udebanekamp.
Inden sæsonens sidste kamp er EfB som minimum garanteret at slutte som nummer fem, men et point eller en sejr hjemme mod FC Nordsjælland vil således give en slutplacering på ligaens fjerdeplads.
– OB var bedre end os og vandt helt fortjent. Vi vidste, at vi skulle spille en god kamp, hvis vi skulle hente point, men vi ramte slet ikke dagen. Vi er selvfølgelig ærgerlig over at ende en god stime på den her måde, men nu ser vi frem til sæsonens sidste kamp, fortæller Jerry Lucena.

Resultat
Odense Boldklub U17 – Esbjerg fB U17 5-0 (4-0)
Målscorere
27′ 1-0 Mathias Brems
28′ 2-0 Isak Steiner Jensen
40′ 3-0 Luca Kjerrumgaard
44′ 4-0 Isak Steiner Jensen
76′ 5-0 Isak Steiner Jensen
Indskiftninger
60′ Andreas Blåholm (René Holst Andersen)
60′ Mathias Hausgaard Dahl (Rasmus Madsen)
60′ Noah Leveaux (Andreas Troelsen)