U17 tabte til topholdet

Esbjerg fB U17 tabte stort i forårs-premieren, da topholdet fra Lyngby viste kvalitet i offensiven og vandt 7-2. Dalügge og Troelsen scorede for de blå-hvide.

Esbjerg fB’s U17-mandskab fandt aldrig rytmen i lørdagens premiere i dette forår, da et af rækkens tophold, Lyngby, vandt med hele 7-2 på kunstgræsbanen i Esbjerg.
EfB’erne blev overmatchet fra kampens åbning, hvor Lyngby var dominerende både med og uden bold. Talenterne fra EfB Akademi ramte en kollektiv off-day fra første minut, hvilket stillingen 0-3 efter opgørets første halvdel viste meget godt.
Lyngby, der også har været godt kørende i efteråret og ligger i toppen af tabellen, var stærke i alle spillets facetter og buldrede bare derudaf.
Således blev det også 4-0 til udeholdet med nogle minutter spillet af anden halvleg, men EfB fik trods alt reduceret til 1-4.
Lyngby fortsatte i højt tempo og fandt vej til netmaskerne et par gange yderligere med scoringer til både 5-1, 6-1 og 7-1.
EfB fik en sidste scoring sat ind i slutfasen og det endte derfor med et nederlag på 2-7 til Lyngby Boldklub.
– Det er aldrig sjovt, hverken som spiller eller træner, at tabe så stort. Vi kigger fremad og glæder os bare til at spille kamp igen, så vi kan revanchere os og få det her opgør ud af hovedet. Vi skal skabe noget energi og tro på tingene igen, så skal vi nok komme tilbage på sporet, fortæller Jerry Lucena, der står i spidsen for U17.

Esbjerg fB U17 – Lyngby BK U17 2-7 (0-3)
22 Malthe Kristensen
45′ Jesper Sørensen (Malthe Hansen)
45′ Vinh The Van (Noah Leveaux)
72′ Oliver Gadgaard (Christopher Munk)