Akademi

U19-holdets ti mand tabte i Odense

Esbjerg fB’s U19-hold havde alt under kontrol efter første halvleg ude mod OB, men en udvisning kort efter pausen ændrede kampbilledet. OB scorede tre mål på et kvarter – EfB tabte 1-3.

U19-mandskabet fra EfB Akademi havde lørdag muligheden for at øge sejrsstimen fra fire til fem kampe i streg, men trods en stærk første halvleg med en 1-0-føring på mål af Rasmus Rejnhold, så tabte holdet 1-3 til OB. EfB fik en udvisning kort efter pausen, og det gav hjemmeholdet en stor fordel, hvilket de udnyttede på bedste vis.
EfB åbnede skarpt på det fynske og satte sig hurtigt på opgøret, da OB var modstanderen.
Udeholdet havde godt styr på kampen fra første minut, hvor flere gode angreb blev sat, mens der samtidig blev udvist et aggressivt udtryk.
Det udmøntede sig fortjent i en scoring midtvejs i første halvleg, da angriber Rasmus Rejnhold var vågen tæt under mål efter et indlæg fra Denis Catovic, der var med fremme fra sin position på venstrebacken.
OB bød sig ikke meget til, men i stedet var midtbanemand Andreas Lausen tæt på, da han tog chancen et godt stykke ude, men skuddet tog stolpen.
Det blev derfor ikke til flere scoringer i kampens første halvdel, hvor EfB kunne gå til pause med stor tilfredshed.
Kampbilledet blev dog ændret få minutter inde i anden halvleg, da Marcus Kristensen modtog sit andet gule kort.
Dermed blev betingelserne noget sværere, og inden EfB fik sig tilpasset 4-4-1-formationen, så scorede OB hurtigt til både 1-1 og 2-1.
Med en mand i undertal turde EfB dog fortsat at spille den form for fodbold, som trænerteamet ønskede.
OB fik dog kæmpet sig gennem EfB-defensiven, og bragte sig foran 3-1.
EfB havde et par omstillingsmuligheder, hvor offensivspiller Mads Borchers havde den største chance, men skarpheden udeblev.
EfB tabte 1-3 i Odense efter en hård skæbne.
– Præstationen og indsatsen var igen rigtig god, og jeg synes, at vi var klart det bedste hold i første halvleg. Vi er i en god formkurve og viser en god udvikling, og selvom vi var en mand i undertal hele anden halvleg, så blev drengene ved. Det skal drengene have ros for, siger assistenttræner Steffen Ernemann.
U19-holdet spiller næste gang d. 7. november mod FC Nordsjælland på kunstgræsbanen i Guldager.

OB – Esbjerg fB 3-1 (0-1)
12′ 0-1 Rasmus Rejnhold
51′ 1-1 Luca Kjerrumgaard
53′ 2-1 Luca Kjerrumgaard
66′ 3-1 Jonathan Khemdee
Udvisninger:
47′ Marcus Kristensen
23 Rasmus Rejnhold
46′ Malthe Nielsen (Malthe Kristensen)
46′ Mads Borchers (Rasmus Rejnhold)
62′ Malthe Kilmark (Denis Catovic)
62′ Magnus Sandfeld (Marcus Hansen)