U19 SLUT: EfB – Silkeborg IF 0-0

EfB og Silkeborg IF spillede lørdag eftermiddag 0-0 i et mindre intenst opgør, hvor Kikkenborg og Easter dog viste niveau.

Lars Vinds mandskab spillede lørdag sæsonens sidste hjemmekamp, og her skulle esbjergenserne søge oprejsning efter et par svære kampe. Men det blev aldrig som håbet på en dag, hvor vejr- og baneforholdene måske påvirkede kampens forløb.
Kampen startede ikke med det store tempo, mens det var gæsterne der var mest spilstyrende på en meget tør bane i det vestjyske. EfB havde et par enkelte omstillinger, der truede Silkeborg-defensiven et par gange, men det blev aldrig rigtig farligt.
Silkeborg havde den største chance i første halvleg, da gæsterne spillede sig til en friløber, men her var Mads Kikkenborg vågen og fik reddet EfB’erne. Der skete ikke mere i den første halvdel af matchen og holdene kunne gå til pause uden scoringer.
Anden halvleg lignede langt hen af vejen den første. Igen var EfB lige ved og næsten på et par omstillinger, men igen manglede skarpheden. Den offensive del manglede bevægelse, og chancerne var derfor få.
EfB-keeperen, Mads Kikkenborg blev helten i anden halvleg, og reddede EfB. To gange fik gæsterne sat sig i en friløber mod EfB-målet, men igen var den talentfulde keeper rolig og fik afværget begge gange. Kort før tid fik esbjergenserne deres største chance, da Mikkel Nielsen fandt en god position i feltet. Desværre for Lars Vind og U19-drengene missede Nielsen afslutningen, og chancen løb ud i sandet.
Der skete ikke mere denne lørdag eftermiddag og de to hold delte derfor i porten. U19-cheftræneren var efter kampen en smule ærgerlig over forløbet der udspillede sig.
– Det er klart, at jeg er ærgerlig over, at vi ikke kan vinde sådan en kamp her. Der er selvfølgelig ikke meget at spille for, men derfor vil vi stadig gerne stå med tre point. Nu står vi i stedet med et enkelt point over to kampe mod Silkeborg, og det er vi ikke tilfredse med. Jeg synes, at spillerne forsøgte, men det blev aldrig helt godt, hvor varmen måske spillede en rolle. Mads Kikkenborg og David Easter gjorde dog en god figur i dag, slutter Lars Vind.
EfB U19 spiller sæsonens sidste kamp om præcis en uge, hvor turen går til Brøndby. Opgøret fløjtes op klokken 13.00 og afvikles på Brøndby Stadion.

22. Rasmus Rejnhold
46’ Patrick Egelund (Frederik Hummelgaard)
61’ Mikkel Nielsen (Mathias Holm)
71’ Jeppe Paulsen (Simon Bækgård)