U19 tabte mod AGF

Esbjergs ældste ungdomshold tabte 3-1 lørdag eftermiddag mod et stærkt AGF-mandskab. Simon Bækgård scorede esbjergensernes enlige mål.

Første halvleg startede jævnbyrdigt på banen i Esbjerg, hvor esbjergenserne havde flere gode muligheder for at komme i front, men skarpheden manglede for Jeppe Paulsen og Rasmus Rejnhold. Midtvejs i første halvleg faldt opgørets første mål, og desværre for de blåhvide var det gæsterne der bragte sig foran 1-0. En personlig fejl gav Mads Bager en chance, som AGF-spilleren flot bankede i kassen.
Kampbilledet fortsatte herefter og René Christiansens mandskab viste god fight og gav alt de havde, hvilket også resulterede i en udligning fem minutter før pausen. Mads Larsen tilkæmpede sig et straffespark, som Simon Bækgård sikkert eksekverede til 1-1. Udligningen holdt dog ikke længe, da AGF allerede to minutter efter fik nettet til at blafre og gjorde det til 2-1 i gæsternes favør, som også var resultatet ved pausen.
Det var et andet udtryk, der viste sig efter pausen, hvor AGF havde mest styr på begivenhederne, men Esbjerg fB stod godt i mod rent fysisk. De hvide havde flere chancer for at øge deres føring, men Mads Kikkenborg hev et par flotte redninger frem, der hjalp til at holde EfB i inde i opgøret.
Kvaliteten manglede i det spillemæssige for hjemmeholdet, men til slut var det alligevel tæt på, at Esbjerg kunne sikre sig et point, da en løs bold i feltet gav en afgørende chance til Rasmus Rejnhold. Angriberen manglede dog det sidste i sekvensen og chancen løb derfor ud i sandet.
Dybt inde i overtiden lukkede og slukkede AGF i stedet til 3-1, som også blev kampens slutresultat.
Cheftræneren anerkender AGF’s præstation, der fortjent løb med sejren, men er samtidig tilfreds med arbejdsindsatsen fra de blåhvide.
– Jeg er egentlig tilfreds med arbejdsindsatsen fra drengene, især i første halvleg. AGF vinder fortjent og de rammer et rigtig højt niveau, hvor vi i flere perioder i stedet mangler kvalitet på bolden. Vi har dog flere positive ting at tage med, for rent fysisk står vi rigtig godt i store dele af kampen. Der venter en ny uge nu og vi er klar igen den kommende weekend, siger René Christiansen.

EfB – AGF 1-3 (1-2)
25’ 0-1 Mads Bager
40’ 1-1 Simon Bækgård (Straffe)
42’ 1-2 Gustav Mogensen
90’+3 1-3 William Førby
22. Rasmus Rejnhold
61’ David Easter (Mads Larsen)
71’ Deniz Korkmaz (Jeppe Paulsen)
83’ Frederik Hummelgaard (Emil Ankersen)