U19 tabte til førerholdet

Esbjerg fB U19 var på en svær udebanetur i Odense, hvor holdet ikke formåede at få vendt den dårlige stime. Topholdet fra OB vandt 2-0 med et par hurtige scoringer, da kampen rundede en time spillet.

EfB’s U19-mandskab startede ellers ud med kampens første chance efter få minutter, da back Patrick Tjørnelund spillede Rejnhold fri foran mål, men angriberen formåede ikke at prikke bolden ind over stregen.
Efter et kvarter var OB tæt på at spille sig til en god chance, men Nicolai Vistisen i EfB-målet kom godt ud og fik afværget en potentiel farlig situation.
Midtvejs i første halvleg pressede OB på for kampens første scoring, men den vestjyske defensiv stod fint imod. Det var dog ved at blive rigtig farligt, da en dødbold måtte cleares helt inde på stregen.
OB forsøgte sig flot med et saksespark kort inden halvlegen, men læderet fortsatte over Vistisens mål. OB og EfB måtte således gå til pause uden scoringer.
Efter pausen var der et mindre stormløb mod EfB’s felt, hvor keeper Nicolai Vistisen måtte agere stopklods over flere omgange. Han kunne dog ikke nå højest, da et hjørnespark blev slået tæt ind under mål, og derfor kunne Max Fenger studse bolden i nettet til 1-0.
Nogle minutter senere blev det også 2-0, da defensiven hægtede en OB-spiller i feltet på ulovlig vis og tvang dommeren til at pege på pletten. Jonathan Harboe sparkede sikkert bolden fladt i nettet til kampens anden scoring.
Herefter var der ikke de store chancer at berette om. EfB forsøgte sig dog fra distancen et par gange, men sparkene manglede både præcision og kvalitet, og derved endte det med et nederlag på 0-2 til Esbjerg fB.
– Vi var lidt ærgerlige efter kampen, for vi følte faktisk, at vi kunne have været foran, da vi gik til pause. De første 45 minutter spillede vi rigtig fint og fik holdt OB fra chancerne, men de scorede hurtigt efter hinanden i anden halvleg, og derfra fik vi ikke skabt noget, der kunne give reduceringen. Malthe Nielsen, som er U17-spiller, spillede en stærk kamp for os i midterforsvaret, så han skal have ros. Nu gælder det om at knokle videre på træningsbanen, inden næste kamp venter for os, fortæller U19-cheftræner, René Christiansen.

Resultat
OB U19 – Esbjerg fB U19 2-0 (0-0)
Målscorere
57′ 1-0 Max Johannes Whitta Fenger
63′ 2-0 Jonathan Harboe (straffespark)
Indskiftninger
45′ Noah Nurmi (Magnus Sandfeld)
61′ Mads Borchers (Patrick Egelund)
69′ Jeppe Paulsen (Marcus Hansen)